Actualitat

12-Feb-2010 el Restaurant Cal Jet adopta en exclusiva les cerveses DeDues

12-Feb-2010 el Restaurant Cal Jet adopta en exclusiva les cerveses DeDues
El Restaurant Cal Jet regentat per Ricard Borràs Eslava va obrir les seves portes el Septembre de 2009.

En Ricard, desprès de recorrer les millors cuines catalanes i nacionals, i havent estat el Xef del Relais & Château la Torre del Remei, obre Cal Jet amb la idea de tornar a la Cerdanya la cuina de la terra, amb plats exclusius i ja abandonats com el Pollastre a la Cocotte, l'Aneguet de Cerdanya guisat amb Peres del Pirineu, les Trumfes o el Faisà Santa Aliança.

La Cerdanya li dóna tot el necessari amb productes frescos: en contacte amb els pagesos de la zona, aconsegueix les millors verdures i llet fresca, amb la que fa l'Artesa Pastis de Formatge.

Un restaurant Càlid on la cabuda és de màxim 35 comensals amb una carta de 35 plats on una Escudella d'Hivern on els bolets i la llosa hi són presents.

Una característica del restaurant és que no té carta de vins. Els clients poden fer una petita excursió a la bodega i triar el que millor els hi sembli, o en cas de cervesa està en exclusiva les Cerveses DeDues elaborades amb aigua volcànica de la Garrotxa. El restaurant fa una tasca immillorable per fer entendre la importància d'aquesta beguda en els seus àpats selectes.

A Cal Jet una part molt important és l'equip humà on les tasques del David Roca Alzina com a Xef o la Hamida Zaim com a responsable de Sala i Sumilier fan que aquesta atmòsfera de Cuina i Gastronomia a la Cerdanya sigui posible.

Restaurant Cal Jet
Carrer Major 12
17539 Ger - La Cerdanya
Reserves 972.89.41.90
http://restaurantcaljet.wordpress.com/contacte/Mostra un mapa més gran

Cerveses DeDues, S.L.
Sant Esteve 12,
17176 Sant Esteve d'en Bas - Girona
Telf. (+34) 606.452.635
info@dedues.com